ЗДО №4, ЗДО ”Ромашка” №4 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ТИЖДЕНЬ БЕЗ ІГРАШОК

Сьогодні наші малюки та педагоги долучились до незвичайного проекту, який було запропоновано до проведення в закладах дошкільної освіти Катериною Крутій "ДЕНЬ БЕЗ ІГРАШОК", але наш колектив зваживши всі "ЗА" і "ПРОТИ" вирішив зламати всі існуючі стереотипи та бачення і провести "ТИЖДЕНЬ БЕЗ ІГРАШОК". Ми ще не знаємо що з цього задуму вийде, але переконані, що наші дошкільнята перевершать усі наші сподівання та очікування, адже ВОНИ надзвичайно творчі, активні, непосидючі та умілі!

"Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості" саме ці слова Василя Сухомлинського ми обрали як головну цитату на весь тиждень.

Понеділок. Ліпим, клеїм,малюєм - без іграшок не нудьгуєм. Протягом дня була організована як самостійна так і запланована творча діяльність малюків.

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и столНа изображении может находиться: один или несколько человекНа изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди стоят, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, шляпа и на улицеНа изображении может находиться: 10 человек, люди стоят

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *