ЗДО №4, ЗДО ”Ромашка” №4 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Традиційно, з нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, у Жашківській громаді вшановують працю вихователя та всіх дошкільних працівників. Міський голова Ігор Цибровський та начальник відділу освіти Людмила Рябоконь привітали з професійним святом директорів закладів дошкільної освіти громади та в їх особі вихователів і всіх тих, хто забезпечує змістовне й комфортне перебування малюків у дошкільних закладах. Щедрі вітання на адресу винуватців свята лунали й від їхніх маленьких вихованців. Опісля відбулося відзначення старанних працівників та колективів дошкілля.

Тож з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, за самовіддану працю й вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, Почесними грамотами Жашківської міської ради нагороджено: Кремсал А.В. (вихователь Жашківського ЗДО «Ромашка» №4)

А за зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень виробничої дисципліни грамоти відділу освіти отримали Гушан Т.М. (завгосп Жашківського ЗДО «Ромашка» №4) і Драч І.П. (медсестра Жашківського ЗДО «Ромашка» №4).

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *