ЗДО №4, ЗДО ”Ромашка” №4 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ФОТОКОНКУРС

 

Фотоконкурс «Родина разом на кухні»

Основні передумови конкурсу:

- насолоджуватися спільним приготуванням їжі;

- зміцнення сімейних зв'язків і стосунків;

- розширення знань про здорове харчування;

- формування звичок здорового харчування;

- пробудження інтересу до власного здоров'я;

- розвиток пристрастей та інтересів, зокрема до кулінарії та фотографії;

Правила конкурсу:

1. Конкурс призначений для дітей віком 3-6 років, батьків та вихователів дитячих садочків громади.

2. Завдання конкурсу – організувати спільне приготування їжі в родині, а потім сфотографувати цей момент. Важлива ідея, креативність, підхід, популяризація спільного приготування та здорового харчування.

3. Техніка і формат робіт: одне якісне фото у електронному форматі, може бути один фотоколаж. Роботи надсилати на електронну адресу  організатора: 1720romashka@ukr.net.

з приміткою: ФОТОКОНКУРС «Родина разом на кухні».

Кожен учасник може подати лише одну конкурсну роботу. Допускається максимум дві роботи з одного дитячого садка.

4. Конкурс триває з 13.02 до ­­ 24 .02. 2023 року 

5. Кожна робота повинна мати назву та  опис, який містить: ім’я та прізвище дитини та батьків (опікунів) та дані дитячого садка, який відвідує дитина, електронну адресу педагога, на яку організатор надішле лист подяки. До кожної роботи додається заява.

6. Роботи стають власністю організатора та можуть бути розміщені  на веб-сторінці дитячого садка № 4  http://zhashkiv4.dytsadok.org.ua/ , сторінці Facebook закладу.

7. Роботи будуть розміщені на сторінці закладу Fecebook, а переможця обиратимемо шляхом підрахунку кількості вподобайок. А автори найцікавіших отримають  дипломи. Усі учасники конкурсу отримають  подяки. Результати конкурсу будуть оголошені 6-10 березня 2023 року на сайті дошкільного закладу: http://zhashkiv4.dytsadok.org.ua/  та сторінці закладу у Fecebook

8. Ініціатор та реалізатор конкурсу – методист Онопрієнко Олена Леонідівна. 

 

Згода одного з батьків (законного представника) на участь дитини в конкурсі «Родина разом на кухні», який організовує заклад дошкільної освіти «Ромашка» №4 м. Жашків

   ЗАЯВА

Я даю згоду на участь моєї дитини в Конкурсі: «Родина разом на кухні», який організовує заклад дошкільної освіти «Ромашка» №4 м. Жашків

Назва та адреса закладу:

Інформація про батьків (опікунів): 

      Даю/не даю згоду* на обробку персональних даних моєї та моїх (наведених вище) організаторами з метою проведення фотоконкурсу «Родина разом на кухні»

     Я даю згоду / не згоден* на розміщення персональних даних моєї дитини на сайті та в соціальних мережах організатора конкурсу, зокрема з повідомленням про його результати.

    Даю/не даю згоду* на багаторазову, безкоштовну та необмежену в часі публікацію конкурсної роботи, створеної моєю дитиною, на сайті та в соціальних мережах організатора Конкурсу.

* Відзначте відповідне

    Я заявляю, що мені відомо, що наведені вище згоди можуть бути відкликані в будь-який час.

      Одночасно повідомляю про те, що надання персональних даних моїх та моєї дитини є добровільним, але необхідним для участі дитини в конкурсі.

Розбірливий підпис одного з батьків (опікуна)

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *